VRIENDEN VAN HET NOBEL GALA 2018

WE GAAN AFTELLEN NAAR 17 NOVEMBER; HET TWEEJAARLIJKSE NOBEL GALA 2018 IN HET GRAND AMRATH KURHAUS VAN SCHEVENINGEN! WE HEBBEN ER HEEL VEEL ZIN IN, TE MEER OMDAT DE OPBRENGST NAAR DIV KINDERPROJECTEN GAAT. NIET ALLEEN IN NEDERLAND MAAR BIJV NAAR INDONESIE-VIETNAM-THAILAND-GUATAMALA-KENIA-NEPAL-AFRIKA-ROEMENIE-NAMIBIE ETC VOOR weeskinderen/hiv-aids/operatie- brandwonden, open gehemelte, hoorproblemen/scholing/schoollokalen bouwen/voorlichting/kinderen in gevangenissen/eerste levensbehoeften/waterputten/lesmaterialen/kindbruiden/kinderopvang etc etc et

Ruim 350 stoelen zijn gekocht door bedrijven, particulieren en organisaties die zich inzetten voor de diverse kinderprojecten.

Nobelprijswinnaar Prof.Dr. Ben Feringa zal op het Nobel Gala als ere gast aanwezig zijn. John van den Heuvel (Award in 2016 ontvangen) zal de Childright Award 2018 voorzien van een cheque van 10.000,- euro voor een kinderproject uitreiken aan Prof. Dr. Ben Feringa.

Airen Mylene en Marlayne Sahupala van SBS6 zullen de avond samen presenteren. 

Er worden weer foto/video/film registraties gemaakt. 

Een tal van top artiesten staat klaar om er een fantastische avond van te maken, deze houden we nog even geheim als surprise.

WAT WE NIET GEHEIM WILLEN HOUDEN is de inzet van o.a. deze Childright vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor en op het Nobel Gala en zij met veel enthousiasme samen zullen gaan werken met het energieke team van het Amrath Kurhaus:

Jos vd Bent, Rob&Corry Wilson, Harma Mc Adam, Chanou Brochard, Steve Besems, Servaas Raedts, Kees v Driel, Jan Lips, Tim Wilson, David Jan, Lora Mohrman, Jan Vermaak, Milou Mohrman, Nicole Hagoort, Lars Wilson. 

Childright  wenst iedereen alvast een fantastische avond toe

Omdat ieder kind telt waar dan ook!

PicsArt_11-06-05.55.57.png

 

 

 

 

Nieuws