2019 IN VOGELVLUCHT

In 2019 hebben we weer veel kinderen blij kunnen maken.

Het lesgeld/schoolmaterialen/boeken etc gedoneerd zodat 41 Keniaanse kinderen ook weer in 2020 naar school kunnen gaan.

Ook het hele medische traject voor 7 kinderen in Indonesië (met een ouder) die binnenkort geopereerd worden aan schisis open gehemelte.

De weeskinderen in Kenia van st. Fahari hebben we in februari kunnen verblijden met een bezoek aan het weeshuis. Mede door giften van vele lieve donateurs en het bedrijf Flow Traders was het ook mogelijk speelgoed, magnetron en een haarscheerapparaat te kopen. Het was één groot feest!

Voor alle migranten en Thaise kinderen (80) in het Day Care Center van Thailand waren er het hele jaar door weer 3 voedzame maaltijden per dag voorzien. 

De grote advertentie campagne afgelopen jaar die in vele landelijke bladen te zien was heeft veel aandacht gekregen. John vd Heuvel en Nobel prijs winnaar Prof Dr. Ben Feringa maken beiden een statement voor Childright. 
Zelf wilde ik ook een klein duitje in de zak doen door een optreden te verzorgen in Z Spanje en de gage hiervan te doneren.

Ook het geweldig leuke benefiet optreden in Grave is van harte voor hen door mij gezongen. 
Samen met onze donateurs kunnen we dit afgelopen jaar met een goed gevoel en met trots afsluiten.

We bereiden ons al voor op 2020 want in de agenda staan er plannen die het leven van kinderen gaan verbeteren. Want: ieder kind en iedere druppel telt.

Namens bestuur en vrijwilligers wensen wij iedereen een hele fijne december maand toe met de beste wensen voor 2020!


GELUK IS GEEN REKENSOM, OM HET TE VERMENIGVULDIGEN MOET JE HET DELEN thnkx

inCollage_20191206_085553942.jpg

 

 

Nieuws