DANK VOOR UW STEUN IN 2017

Met veel dank aan alle donateurs voor de donaties zij hebben gegeven in 2017 en de steun die Childright daardoor heeft mogen geven aan vele kinderen van diverse projecten. Mogen wij ook weer rekenen op uw steun in 2018? DANK U WEL

Bijvoorbeeld onderstaande projecten in 2017:

Guatamala: een schoolklasje van de Dr Bloemschool van groep 1 naar groep 8 begeleiden in de vorm van steun gevenvan school en diverse lesmaterialen.

Thailand: De dagopvang van vele migranten maar ook Thaise kinderen die anders aan hun lot werden overgelaten, met alle gevolgen van dien, en nu in Phim's Childright day care worden opgevangen en veilig kunnen spelen en leren.

Brazilie, Rio de Janeiro: een sportcomplex voor vooral favela kinderen (uit de krottenwijken) een sport kunnen uit te oefenen en om ze van de straat te houden en uit de handen van de politie. Ook scholing/psycho hulp die zij door begeleiders krijgen om hun leven op te kunnen bouwen.

Kenia: een 3x per dag maaltijden sponsoring  voor deze weeskinderen.

Indonesia:Java, een programma "kindhuwelijken" om de kinderen op div. scholen te informeren en bij te staan voor dit grote probleem.

Indonesia: Kinderen met gehoorproblemen, schisis;open gehemelte, hazenlipjes te kunnen laten opereren. Extra  donaties ook voor de evacuatie van vele omwonende ivm gevaar voor de uitbarsting op Bali van de vulkaan. (al v.a. september een schrijnend groot probleem).

Kenia: Ondersteuning van een aanal high school kids. Zij die na de lagere school verder mogen en kunnen gaan studeren worden geholpen met school/ lesmaterialen.

Kenia: Mtwpa: ondersteuning van kindmoeders die div. projecten opzetten om hun eigen inkomen te kunnen gaan verdienen. Deze kinderen/ baby's worden gepsonsord en voorzien in langere periode van eten, luiers etc.

Indonesia: een schooltje (Shing heart) voor kleuters die spelenderwijs les krijgen in Denpasar.

 

_MG_1209_2_2.jpg

 

 

 

Nieuws