Kijk nu naar het Nobel Gala

Kijk nu naar het Nobel Gala

LEUK OM EVEN TE KIJKEN NAAR EEN VERKORTE WEERGAVE VAN HET NOBEL GALA 2018 OP 17 NOVEMBER 2018 IN HET GRAND AMRATH KURHAUS TE SCHEVENINGEN DAT VOOR VEEL KINDEREN DE TOEKOMST EEN BEETJE BETER GAAT MAKEN DOORDAT CHILDRIGHT EEN BEDRAG VAN € 225.000,- EURO HEEFT MOGEN VERDELEN OVER EEN AANTAL KINDERPROJECTEN IN BINNEN EN BUITENLAND.

PROF.DR. BEN FERINGA MOCHT DE CHILDRIGHT AWARD 2018 UITGEREIKT KRIJGEN VAN NIEMAND MINDER DAN JOHN VAN DEN HEUVEL. DE PRESENTATIE WAS IN HANDEN VAN SBS6 AIREN MYLENE EN MARLAYNE SAHUPALA. MET OPTREDENS VAN O.A. DE FANTASTISCHE 10 KOPPIGE BAND "CABOOSE"- DAVID DAM, LUV, PETER STRYKES, THE MIDNIGHT DIAMONDS, THE ROSE IRISH DANCE FORMATION, WAZZUP GOSPEL CHOIR, VISAGIE WENDY'S, ORLI ENTERTAINMENT HOSTESSEN, VRIJWILLIGERS EN IEDEREEN DIE AAN DIT GALA ZIJN STEENTJE HEEFT BIJGEDRAGEN; VEEL DANK!

WE KIJKEN TERUG MET EEN HEEL GOED GEVOEL EN OP EEN FANTASTISCH GESLAAGD GALA !

BEKIJK DEZE VERKORTE VIDEO DIE DOOR JOS V.D. BENT EN ZIJN COLLEGA S IS OPGENOMEN. (de langere versie is ook beschikbaar, stuur dan even een email naar info@childright.nl)

DE HONDERDEN FOTO'S ZIJN GEMAAKT DOOR SERVAAS RAEDTS DEZE ZIJN TE ZIEN (EN OOK TE BESTELLEN IN HOGERE RESOLUTIE)

GA NAAR : WWW.FOTOGRAAF.CAMERA/CHILDRIGHT/

De foto’s zijn vrij om te gebruiken, maar vermeld dan wel altijd Servaas Raedts Fotografie als rechthebbende.

Bij plaatsing op een website of op Social Media dient een link naar www.fotograaf.camera (zonder .nl of .com) toegevoegd te worden.

Auteursrecht: Servaas Raedts

Met bijzonder veel dank aan fotograaf Servaas Raedts en het video team: Jos vd Bent, Jan Vermaak, Jos lips, Willem Sybesma, Kees van Driel en Raymond van der Bent.

 

Childright_2018_www.fotograaf.camera-432.jpg

Childright_2018_www.fotograaf.camera-408.jpg

 

 

Nieuws