NIEUWS VOOR IEDEREEN

LEUK NIEUWS IS:

SPANJE:

We hebben de kinderen van de Nederlandse school in Madrid blij mogen maken met een totaal rekenpleinpakket maar misschien nog blijer gemaakt met het educatiemuzieklessen pakket. Alexander, een van de leraren op deze school hebben we ook blij gemaakt; want met een mooi keybord zal het veel leuker zijn om muzieklessen te geven. En wat denk je van kerstliedjes instuderen? veel plezier !

IMG_9994.jpeg

 

 

NIGERIA:

Childright heeft in samenwerking met Interplast kunnen bewerkstelligen zodat toch nog 19 kinderen geopereerd konden worden aan o.a. schisis in deze covid tijd. Omdat het medisch team van Interplast niet naar Nigeria kon afreizen, heeft het lokale artsen team, met digitale intervisie van plastisch chirurgen van Interplast, zelfstandig een aantal operaties uitgevoerd bij kinderen met schisis. Het lokale team heeft zelf de screening gedaan en er zijn 19 operaties verricht. 32 Operaties, die complex waren, zijn doorverwezen naar de eerstvolgende missie in 2021. Voor deze operaties vragen wij ook om uw hulp zodat 32 kinderen ook daadwerkelijk geopereerd kunnen gaan worden. Dank u vriendelijk.

IMG_20201030_132604_6.jpg

 

INDIA :

Bangladesh: kids kerstwensen: Er staan op hun verlanglijstje geen computerspelletjes of smartphones, maar lesboeken, maaltijden en hulpmiddelen. Ria en Ariyan zetten dit jaar ook hun schoen. Ze hebben een meervoudige handicap en gaan met veel plezier naar het speciaal onderwijs.Bovenaan het verlanglijstje staan bijvoorbeeld een aangepast leesboek, een looprek, een rolstoel, een aangepaste stoel of tafel. Wij willen hiervoor graag een beroep op u doen om een donatie aan deze kinderen te willen geven. Zij kunnen niet(s) zonder onze hulp.

b415fffb-049a-4636-80ea-9a1ada411c0a.jpg

 

 

 

 

 

 

Nieuws