CHILDRIGHT NOBEL GALA SAMEN MET PARTNERS 10-10-2020

WE GAAN AFTELLEN NAAR 10-10-2020 !

Op deze unieke datum zal de 4e editie van het Childright Nobel Gala plaatsvinden, en ook weer in het Grand Amrath Kurhaus van Scheveningen Den Haag.

Alle tafels werden al snel gereserveerd en we kunnen stellen dat alles "uitverkocht" is.

Dit betekent dat we nu al kunnen uitzien naar een fantastische avond.

We leggen de lat steeds weer een beetje hoger, gewoon omdat het moet en nodig is om zo meer geld te kunnen genereren voor veel kinderen die onze steun zo nodig hebben. Samen met een ieder die aanwezig zal zijn op het Gala en met onze donateurs komen we weer een heel eind verder. Ieder kind telt.

Net als vorige Gala's zullen diverse artiesten hun "beste beentjes" weer voorzetten, want ook zij ondersteunen ons doel van harte.

Eregasten op deze avond zullen Nobel prijswinnaar Prof. Dr. Ben Feringa en Prof .Dr. Gerard 't Hooft zijn, en daar zijn wij heel trots op. Zij hebben net als vele Nobel Prize Winners een statement getekend (of een video boodschap) en steunen hiermee de doelstellingen van Childright.

Kijk nog even terug op onze website onder het kopje "galerij" of onder het kopje "vrienden van Childright" en zie de leuke foto's/video registratie van vorige gala's en kom af en toe hier terug om de updates te lezen tot aan 10-10-2020, tot dan!

 

 

Nieuws