SAVE RUBY'S LIFE

HELP ons HELPEN om Ruby's leven te redden! 

Ruby Mavis Pearl Alladin is pas 24 jaar oud en al bijna 12 jaar ernstig ziek. Dat is de helft van haar jonge leven! Bijna al die jaren heeft ze door ondraaglijke pijnen en totale uitputting dag en nacht in bed gelegen. Eenzaam en alleen in een donkere kamer omdat ze geen licht en geluid kan verdragen. Ze heeft haar school niet kunnen afmaken, moest stoppen met haar dans opleiding aan de Nationale Ballet Academie en is al haar vrienden en vriendinnen kwijt geraakt. EEN ONMENSELIJK BESTAAN VOOR EEN JONGE VROUW!

Ze heeft onze hulp hard nodig! Zonder een kostbare operatie in het buitenland zal ze door een progressieve nekwervel aandoening steeds zieker worden tot ze aan de gevolgen ervan overlijdt. Dit is haar enige kans op herstel. De operatie kost +/- € 85.000,- en wordt niet vergoed.

ChildRight Fund staat vierkant achter Ruby’s herstel en heeft 10.000 euro gedoneerd om bij te dragen aan Ruby’s operatie.

Er is nog ca € 20.000,- te weinig maar we hopen toch, ondanks deze moeilijke tijden, dat we met zijn allen Ruby kunnen helpen om dit bij elkaar te kunnen sprokkelen want alle kleine beetjes helpen!

Wij hebben heel veel respect voor Ruby dat zij ook zelf deze video wilde opnemen en inspreken.

Ruby zal hoogstwaarschijnlijk pas in juli geopereerd kunnen worden in Barcelona. Wereldwijd zijn er slechts 4 neurochirurgen die deze aandoening met succes kunnen opereren. Dr. Gilete van het Medisch Centrum Teknon in Barcelona is er één van. Het ziekenhuis is vorige week weer voorzichtig opgestart en het is afwachten hoe de aangepaste lockdown in Spanje zich nu gaat ontwikkelen

Alleen donaties kunnen haar leven redden. Help alsjeblieft. Iedere gift is meer dan welkom. HARTELIJK DANK!

 

18198982_697896963727145_4760460959945711372_n.jpgsave_rubys_life.jpg

 

 

 

 

 

Nieuws