WAT WIJ SAMEN GEDAAN HEBBEN

2020 was zeker geen makkelijk jaar voor iedereen en 2021 moeten we nog afwachten wat het ons gaat brengen.

Een voldongen feit, echter schrijnend, omdat de toen al armste mensen, kinderen en gezinnen nu nog meer in armoede moeten leven. Geen inkomen, nada helemaal niets!

 

Childright heeft zo goed als kwaad kunnen helpen op plekken in landen waar de nood erg hoog was maar nog steeds is. Het is fijn dat we op samenwerkende stichtingen en NGO’s kunnen rekenen en zodoende  zeker weten dat wat we doen ook zeker gedaan wordt en terecht komt bij deze kinderen. Zo wordt alles iedere keer gemonitord en is en blijft er ook altijd controle ter plaatse.

Alle beetjes helpen want ieder kind telt.

Wij zijn dankbaar met u als donateur want samen met u kunnen wij veel (meer) betekenen voor kinderen hun toekomst. Meld u ook aan als donateur op deze site, want delen is vermenigvuldigen.

 

Op Bali Indonesië zijn via Childright fund 100 voedselpakketten uitgedeeld door Ben Heart foundation en is er voor een aantal kinderen schoolgeld betaald zodat zij toch naar school kunnen gaan dit jaar.

 IMG-20210217-WA0001.jpg

In Bolivia (Zuid Amerika) hebben we 3 scholen blij kunnen maken met veel lees en lesmaterialen voor de bibliotheek waar ca 400 kinderen gebruik van kunnen maken. De les materialen die er zijn, zijn er nog niet voldoende en geschikt voor alle kinderen….maar het begin is gemaakt.

Afbeelding2.jpg

 

In Guatemala (Centraal Amerika) hebben de armste kinderen/gezinnen van de Dr Bloemschool blij kunnen maken met een voedselpakket, 250 stuks voor families.  St Flor Ayuda nam deze taak weer op zich.

                   foto.jpg                   foto_familie.jpg

 

 

In Peru (Z Amerika) zijn de kinderen blij gemaakt met school en lesmaterialen die steeds ontbraken. Deze zijn van essentieel belang voor goed onderwijs. Startup4kids zorgt er voor dat de materialen worden aangekocht bij, als mogelijk is bij de plaatselijke bedrijfjes en zorgt dat deze ter plaatse komen bij de school. Zij houden alles nauwkeurig in de gaten en geven ons steeds een update.

Peru1.jpg

 

Haiti (Caribisch gebied) is een van de armste landen en leeft in een zeer onzekere tijd sowieso vanwege de Covid maar ook gezien de grote onrust mbt de politiek. Foundation “Vrienden van Haiti” vroeg ons te helpen met eindelijk eens nieuwe schooluniformen voor de kinderen. Deze worden door plaatselijke dames gemaakt en vooralsnog worden er binnenkort 75  stuks vervaardigd. Zodra deze klaar zijn volgen er foto’s van.

doelstellingen-klein.jpg

 

In Thailand ondersteund Childright inmiddels al vele jaren (sinds 2016) het daycare centre waar vele kinderen van ook imigranten dagelijks worden opgevangen en scholing etc krijgen.  Childright support de kinderen met een 3-dagelijks voedselprogramma . Afgelopen periode hebben de kinderen meegeholpen aan inkomsten te geneneren door onder begeleiding en samen met de leiding/docenten te werken aan ca 10.000 gezichtsmaskers en het biologisch fruit wat geteeld is op het centre zelf, zodat deze verkocht konden worden. Petje af voor allen! Childright heeft onlangs financieel ondersteund voor de aankoop van diverse muziekinstrumenten voor het muzieklokaal op het centre. Peter Schonherr is onze "correspondent ter plaatse";lees: ambassadeur van Childright. thnkx Peter voor je inzet.

12920338_499333960275262_2932885230045259650_n1.jpg


In Kenya (Oost afrika)  gaan de kinderen gelukkig weer naar school. De kinderen van Goblis foundation die geen ouders hebben of uit een ouder gezin komen, kunnen het bedrag voor de school niet betalen. Childright heeft gemeend dat kinderen naar school moeten kunnen gaan, dat is het begin van een goede toekomst. 36 kinderen van de primary school zijn al gestart!

IMG-20200529-WA0008.jpg

 

 

Maar helaas is er nu nooit genoeg  en voldoende eten voor iedereen!  

Een voedselpakket voor een gezin raakt snel op…en er zijn nog vele gezinnen met kinderen die ook een voedselpakket willen ontvangen.

We kunnen nog zoveel meer bedenken maar er is  maar één vraag die er echt toe doet;

Wil je ons ook mee helpen? Een voedselpakket is een van de 1ste levensbehoeften. = €25 euro voor een gezin ca 2 wk eten.

Help ons helpen met een voedselpakket, dank u wel. Dank voor uw donatie.

NL03 INGB 000 000 1130 TNV Childright Fund  tgv voedselpakket

QR_code.jpg

CBF_ERKEND_FC.jpg

 

 

 

Nieuws